MileyC
Брой мнения : 2 Join date : 02.12.2009
| Заглавие: Молбичка Пет Дек 04, 2009 7:43 pm | |
| Първо,да ви поздравя за успешния сайт.Невероятен е. Имам молбичка: Може ли превод на една от тези три песни: Miley Cyrus-When I Look At You Miley Cyrus-Time Of Our Lives Miley Cyrus-Obsessed (изберете една от тях) И... една от тези две песни: Demi Lovato-Gift Of A Friend Demi Lovato-Believe In Me | |
|
Admin Admin
Брой мнения : 42 Join date : 17.06.2009
| Заглавие: Re: Молбичка Пет Дек 04, 2009 9:52 pm | |
| - MileyC написа:
- Първо,да ви поздравя за успешния сайт.Невероятен е.
Имам молбичка: Може ли превод на една от тези три песни: Miley Cyrus-When I Look At You Miley Cyrus-Time Of Our Lives Miley Cyrus-Obsessed (изберете една от тях) И... една от тези две песни: Demi Lovato-Gift Of A Friend Demi Lovato-Believe In Me Здравей! Благодарим ти и се радваме, че сайта ти харесва! За съжаление, може би ще успеем да преведем само една от песните, защото има много други хора, които също искат преводи на песни и не можем да угодим на всеки А и нещото, което много хора забравят да направят е да си дадат данните. Ако можеш, кажи ни имената си, откъде си и e-maila. Знаеш как в секцията ОЧАКВАЙТЕ в сайта, изписваме имената, града и e-maila на хората, които са поискали песните. Така че, ще е добре да ги напишеш. Продължавай да следиш сайта, защото ще има много готини изненади | |
|
MileyC
Брой мнения : 2 Join date : 02.12.2009
| Заглавие: Re: Молбичка Съб Дек 05, 2009 8:04 pm | |
| Казвам се Калина и съм от Пловдив.Извинете за любопитството,но коя от месните ще преведете? | |
|
barbielina2
Брой мнения : 5 Join date : 06.12.2009 Age : 28 Местожителство : Велинград
| Заглавие: Re: Молбичка Вто Дек 08, 2009 12:32 am | |
| Аз се казвам Мария на 12 години съм от град Велинград e-mail: marchela_bela@abv.bgИскам да ви поздравя за прекрасния сайт! Чрез него можем да намерим много таланти! Аз лично обичам да пея и този сайт ще ми помогне! Моето желание за превод на песен ее... Pitbull- Room Service ii Enrique Inglesias- Do You Know. Много ще съм ви благодарна. А и да попитам след колко време горе долу ще е готово? | |
|
Admin Admin
Брой мнения : 42 Join date : 17.06.2009
| Заглавие: Re: Молбичка Пет Дек 18, 2009 12:35 am | |
| - barbielina2 написа:
- Аз се казвам Мария
на 12 години съм от град Велинград e-mail: marchela_bela@abv.bg
Искам да ви поздравя за прекрасния сайт! Чрез него можем да намерим много таланти! Аз лично обичам да пея и този сайт ще ми помогне! Моето желание за превод на песен ее... Pitbull- Room Service ii Enrique Inglesias- Do You Know. Много ще съм ви благодарна. А и да попитам след колко време горе долу ще е готово? Здравей, Мария! Изключително щастливи сме, че имаме фенове като теб! Не можем засега да ти кажем кога точно ще са готови преводите, но може би първо ще излезе превода на Pitbull - Room Service, защото доста хора искат нейн превод. Следи редовно сайта ни и ще видиш, когато епизодът се появи на "бял свят" . | |
|
sladky_mims
Брой мнения : 2 Join date : 16.04.2010
| Заглавие: Re: Молбичка Пет Апр 16, 2010 4:04 pm | |
| | |
|